Nieuws | Koffie van LiveBuild gelanceerd!


21 / 05

Koffie van LiveBuild gelanceerd!

door

Na bijna een jaar hard werken hebben we gisteren met trillende handjes en enthousiast gejoel officieel én officieus onze enige echte ‘Koffie van LiveBuild’ gelanceerd! Met een eigen logo en een geheel eigen huisstijl is deze koffie nu echt een feit. So spread the news en koop je koffie!

 

Koffiebonen in Kameroen

 

In juli komt de koffie aan in Nederland, wat gevierd zal worden met een heus Oogstfeest! Een lekker zomers feestje met livemuziek, koffie workshops en natuurlijk heel veel cappuccino, espresso en latté macchiato. Maar gewoon een zwarte koffie mag en kan ook natuurlijk. Wil je graag aanwezig zijn bij het Oogstfeest? Het enige dat je hoeft te doen is nu vast je eigen Koffie van LiveBuild bestellen! Door te bestellen ontvang je namelijk direct 2 tickets voor dit feest. Dit zal plaatsvinden op zondag 12 juli op de Locomotiefstraat 8b in Utrecht.

 

Koffieboeren in Kameroen

 

De Koffie van LiveBuild is een Single Origin 100% Arabica. De koffie komt uit één en hetzelfde gebied, namelijk Kumbo in Kameroen, en rijpt op 1700 tot 2000 meter hoogte. We verpakken het voor je per 250 of 1000 gram. De koffie wordt gebrand door het Koffielab op de Lijnmarkt in Utrecht, en na het Oogstfeest is de koffie maandelijks verkrijgbaar.

 

Tot de 12e!

 


comment