Nieuws | De Afsluitrace: nog maar 3 dagen!


23 / 10

De Afsluitrace: nog maar 3 dagen!

door

Op zondag 26 oktober organiseert LiveBuild voor de vierde keer De Afsluitrace, een wielerrace van 64 kilometer over de Afsluitdijk. Het weerbericht wordt de laatste dagen op de voet gevolgd en belooft veel goeds: een zonnetje en een lekker windje. Ook met het aantal aanmeldingen gaat het goed: inmiddels hebben al 83 deelnemers zich opgegeven om komende zondag de Afsluitdijk te trotseren.

 

Samen met hun sponsoren hebben de deelnemers al bijna € 11.000,- binnengehaald! Dit sponsorgeld gaat naar drinkwaterprojecten in Kameroen. Samen met LiveBuild bouwen dorpen daar watersystemen en toiletten. De dorpen zetten een eigen waterbedrijf op om het systeem te beheren, zodat de dorpen op den duur geheel zelfvoorzienend zijn.

 

Mocht je je ook willen inzetten voor LiveBuild en mee willen doen aan deze ludieke race, geef je dan nu op via de site van De Afsluitrace! Want niet alleen wordt je tijdens de race begeleid door levende mascottes, fotografen en een busje met fans, ook koude biertjes, een kop soep en de nodige prijzen zullen niet ontbreken. En mocht je ons liever willen steunen vanuit je luie stoel: dat kan! Sponsor dan hier één van onze wielerhelden.

 

Mascottes De Afsluitrace 2013

 


comment