Nieuws | Tevreden kater na geweldige Mysteryland editie


28 / 08

Tevreden kater na geweldige Mysteryland editie

door

Drie dagen lang shinen op Mysteryland – net als de zon – met onze koffiebarren, koffiefietsen en de prachtige Saloon. En hoewel het buiten heter was dan een bakkie koffie, stond het van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij alle locaties bommetje vol. We zijn supertrots op het resultaat!

 

Mooi om te zien dat het verhaal achter onze koffie ook op Mysteryland aansloeg. Dankzij ruim 70 kanjers van LiveBuild-vrijwilligers, hebben we er een top weekend van gemaakt. Van het bouwen van de Saloon en de hippe koffiebarren, tot vroege barista workshops en nachtelijke tapsessies die we steevast met mooie borrels afsloten.

 

Onze koffiegasten verblijden we met verse koffie inclusief melkschuim-versieringen en heerlijke bromnies en dadeltaart. ’s Avonds gingen er tientallen fusten witbier en cocktails doorheen, terwijl de volgepakte LiveBuild Saloon losging op de beats van onze house dj’s.

 

Op naar volgend jaar, wanneer we opnieuw met Mysteryland samenwerken. Lieve LiveBuild’ers, super bedankt. Jullie zijn de beste!

 

  • Laura Jansen 29/08/2016 om 15:58

    Was echt heerlijke koffie met een mooi verhaal!


comment