Nieuws | Nieuwe website LiveBuild bijna live: sneak peak!


22 / 03

Nieuwe website LiveBuild bijna live: sneak peak!

door

Sinds oktober is er een projectteam aan de slag gegaan met de nieuwe LiveBuild website. Samen met vormgever Bea en webbouwer Thomas heeft de huisstijl een upgrade gehad en is er gebrainstormd over hoe we als organisatie veranderd zijn, en wat voor website daarbij past. Maar ook is nagedacht over de visie van LiveBuild en het neerzetten van een steady verhaal, dat toekomstbestendig is.

 

De nieuwe website wordt het visitekaartje van LiveBuild en moet (nog) beter laten zien waar we voor staan als organisatie en wie LiveBuild is. Voor de nieuwe website bezoeker moet in één oogopslag duidelijk zijn wat we doen, en hoe je je steentje kunt bijdragen. Ook is er gezorgd voor een mooie plek waar we mensen informeren over onze projecten in Kameroen én een etalage voor al onze evenementen en creatieve concepten. Tot slot willen we met de nieuwe website nog meer aandacht genereren voor de vele vrijwilligers waar de organisatie op draait. Want dat is tenslotte het bestaansrecht van LiveBuild.

 

En om jullie vast een héél klein beetje een idee te geven van de nieuwe look en feel van de website, hier een sneak peak:

Nieuwe website LiveBuild

 

Deze week wordt de website opgeleverd en gaan we hard aan de slag om ‘m helemaal te vullen met blogs, foto’s en informatie, zodat we in april kunnen proosten op een gloednieuwe LiveBuild website.

 


Reacties gesloten


 


Tags: