Doneren

Wat we doen

LiveBuild biedt mensen in Nederland en Kameroen de kans om hun talent in te zetten voor een mooiere wereld. Dat leidt tot inspirerende samenwerkingen (met partners als Jonge Honden, EARTH Water en Plateau), toffe creaties (zoals onze koffiebarren op Mysteryland en de wokfiets voor Fair Trade Original) en betekenisvolle projecten (op het gebied van water en onderwijs in Kameroen).

 

Wil je een bijdrage leveren? Tof! Ook als je op een andere manier wil meedoen horen we dat natuurlijk graag. Dankjewel!

 

Doneren

 

IDEAL – HOE WERKT HET? 

Je kan je donatie ook via iDEAL aan ons overmaken. Vul hiervoor het formulier in. Je word vervolgens doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Mollie. Hier kun je via iDEAL je donatie in orde maken. Uiteraard krijg je een email van ons ter bevestiging.

 

Koffiebarren Mysteryland

 

INCASSO – HOE WERKT HET? 

Hiermee geef je ons toestemming om doorlopend incasso-opdrachten naar de bank te sturen en geef je de bank toestemming om deze incasso-opdrachten uit te voeren conform de informatie die je in het donatieformulier hebt ingevuld. We incasseren altijd rond de 26e van de maand. Je donatie is te herkennen aan een uniek mandaat-kenmerk, welke je per e-mail toegestuurd krijgt na je aanmelding.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

We vinden het uiteraard leuk om je op de hoogte te houden van onze projecten. Volg ons op Facebook of geef bij je donatie aan dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.


DONATIE WIJZIGEN OF OPZEGGEN? 

Wil je je donatie wijzigen of opzeggen? Stuur dan een mailtje naar info@livebuild.org. Binnen één week sturen we je een bevestiging van je wijziging of afmelding. Alle wijzigingen en afmeldingen die we voor de 20e van de maand ontvangen worden diezelfde maand nog verwerkt. Na de 20e zal dit met ingang van de maand erop zijn.

 

Stichting LiveBuild heeft een ANBI-status.