Doe mee

LiveBuild is altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen om de wereld een stukje beter te maken. Bekijk hier onder de openstaande vacatures, zoek er één uit die je leuk vindt en doe mee.  Zit er even niets tussen wat bij je past, maar wil je LiveBuild wel graag leren kennen: Iedere twee weken op woensdagavond is er een borrel in ons kantoor.  Bel ons op of stuur een mailtje naar info@livebuild.org voor de volgende borrel.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger festivalzomer

De festivalzomer staat weer voor de deur, dat betekent dat we weer veel vrijwilligers kunnen gebruiken want er staat veel leuks op de planning! LiveBuild zet creatieve concepten neer op festivals waarvan de opbrengst wordt gebruikt voor onze water- en onderwijsprojecten in Kameroen.

 

Lees meer

Vrijwilligerswerk

Chef Donateurs

LiveBuild heeft een grote groep trouwe donateurs die financieel ons werk ondersteunen. Om deze groep zo goed mogelijk op de hoogte te houden over wat we doen en waarom we dat doen hebben we versterking nodig! Daarom zijn we op zoek naar een verantwoordelijke en creatieve donateursmanager.

 

Lees meer

stage

Stagiair Communicatie

Wij zijn per direct op zoek naar een communicatieheld die nieuwtjes en berichten op een toffe manier de wereld in kan slingeren.

 

Lees meer

vrijwilligerswerk

Filmmaker

We zijn op zoek naar filmmakers voor het maken van video’s in Kameroen. LiveBuild gelooft in eerlijke communicatie over wat er allemaal komt kijken bij ontwikkelingsprojecten. Het doel van de filmmaker is zoveel mogelijk te laten zien van Kameroen, onze partners en projecten.

 

Lees meer