Vacatures

LiveBuild is altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen om de wereld een stukje mooier te maken. Bekijk de openstaande vacatures, zoek er één uit die je leuk vindt en doe mee. Zit er even niets tussen wat bij je past, maar leer je LiveBuild graag op een laagdrempelige kennen: Stuur een mailtje naar info@livebuild.org voor de volgende borrel.

vrijwilligerswerk

Open sollicitatie

Heb jij skills of interesses die aansluiten bij één van onze lopende projecten? Ben jij een praktische denker of een rekenkundig wonder? Of misschien ben je wel creatief of visueel ingesteld en wil je je horizon verbreden. De kans is groot dat jij een set skills beschikt die je kunt inzetten voor LiveBuild Nederland of Kameroen.

 

Lees meer

stage

Stagiair Communicatie

Ben jij een kei met social media en community building en ben je op zoek naar een dynamische stageplek? LiveBuild is per direct op zoek naar een communicatieheld die nieuwtjes en berichten op een toffe manier de wereld in kan slingeren. Hierbij word je op een betrokken manier begeleid in het stageproces.

 

Lees meer

Vrijwilligerswerk

Chef Donateurs

LiveBuild heeft een grote groep trouwe donateurs die financieel ons werk ondersteunen. Om deze groep zo goed mogelijk op de hoogte te houden over wat we doen en waarom we dat doen hebben we versterking nodig! Daarom zijn we op zoek naar een verantwoordelijke en creatieve donateursmanager.

 

Lees meer

Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger festivalzomer

De festivalzomer staat weer voor de deur, dat betekent dat we weer veel vrijwilligers kunnen gebruiken want er staat veel leuks op de planning! LiveBuild zet creatieve concepten neer op festivals waarvan de opbrengst wordt gebruikt voor onze water- en onderwijsprojecten in Kameroen.

 

Lees meer