Vacatures

LiveBuild is altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen om de wereld een stukje mooier te maken. Bekijk de openstaande vacatures, zoek er één uit die je leuk vindt en doe mee. Zit er even niets tussen wat bij je past, maar wil je LiveBuild graag op een laagdrempelige leren kennen: Iedere woensdag is er een borrel en iedere maand een themabijeenkomst. Bel ons op of stuur een mailtje naar info@livebuild.org voor de volgende borrel of themabijeenkomst.

Vrijwilligerswerk

Chef Donateurs

LiveBuild heeft een grote groep trouwe donateurs die financieel ons werk ondersteunen. Om deze groep zo goed mogelijk op de hoogte te houden over wat we doen en waarom we dat doen hebben we versterking nodig! Daarom zijn we op zoek naar een verantwoordelijke en creatieve donateursmanager.

 

Lees meer

stage

Stagiair Communicatie

Wij zijn per direct op zoek naar een communicatieheld die nieuwtjes en berichten op een toffe manier de wereld in kan slingeren.

 

Lees meer

vrijwilligerswerk

Filmmaker

We zijn op zoek naar filmmakers voor het maken van video’s in Kameroen. LiveBuild gelooft in eerlijke communicatie over wat er allemaal komt kijken bij ontwikkelingsprojecten. Het doel van de filmmaker is zoveel mogelijk te laten zien van Kameroen, onze partners en projecten.

 

Lees meer