Vacatures

LiveBuild is altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen om de wereld een stukje mooier te maken. Bekijk de openstaande vacatures, zoek er één uit die je leuk vindt en doe mee. Zit er even niets tussen wat bij je past, maar wil je LiveBuild graag op een laagdrempelige leren kennen: Iedere woensdag is er een borrel en iedere maand een themabijeenkomst. Bel ons op of stuur een mailtje naar info@livebuild.org voor de volgende borrel of themabijeenkomst.

vrijwilligerswerk

Redacteur

We zijn op zoek naar een creatieve en proactieve redacteur met gevoel voor schrijven. Als redacteur ga je bij LiveBuild aan de slag door het schrijven van pakkende en originele teksten, geschreven op de doelgroep. Ook denk je mee over het verbinden van de verschillende stakeholders en schrijf je nieuwsberichten.

 

Lees meer

stage

Stagiair Communicatie

Ben jij een kei met social media en community building en ben je op zoek naar een dynamische stageplek? LiveBuild is per direct op zoek naar een communicatieheld die nieuwtjes en berichten op een toffe manier de wereld in kan slingeren. Hierbij word je op een betrokken manier begeleid in het stageproces.

 

Lees meer

Vrijwilligerswerk

Chef Donateurs

LiveBuild heeft een grote groep trouwe donateurs die financieel ons werk ondersteunen. Om deze groep zo goed mogelijk op de hoogte te houden over wat we doen en waarom we dat doen hebben we versterking nodig! Daarom zijn we op zoek naar een verantwoordelijke en creatieve donateursmanager.

 

Lees meer

vrijwilligerswerk

Financieel medewerker

Onze financiële man Tim zoekt iemand die hem een flexibele 8 uur in de week komt ondersteunen. Op deze manier kun je ervaring opdoen bij een creatieve ontwikkelingsorganisatie op het gebied van financiën, donateurs en backoffice werkzaamheden.

 

Lees meer