Vacatures

LiveBuild is altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen om de wereld een stukje mooier te maken. Bekijk de openstaande vacatures, zoek er één uit die je leuk vindt en doe mee. Zit er even niets tussen wat bij je past, maar leer je LiveBuild graag op een laagdrempelige kennen: Stuur een mailtje naar info@livebuild.org voor de volgende borrel.

Vrijwilligerswerk

Wanted: Koffie-Geek

Gek van koffie én niet bang om je mouwen op te stropen? LiveBuild zoek per direct een koffie-geek voor team Koffie. Vanuit dit team zorgen we ervoor dat bedrijven, horecazaken en koffie-liefhebbers uit ons netwerk en daarbuiten elke dag koffie uit Kameroen drinken. Daarnaast proberen we via diverse workshops, festivals en communicatie uitingen ons verhaal […]

 

Lees meer

Vrijwilligerswerk

Community Manager

Als Community Manager ben je onderdeel van Team Communicatie en ben je verantwoordelijk voor onze online en offline community. Je zet je creativiteit en communicatie skills in om de community te laten groeien en meer te betrekken. In onze community zitten veel mensen die LiveBuild een warm hart toedragen.

 

Lees meer

vrijwilligerswerk

Financieel Medewerker

Binnen het team ga je aan de slag met onze donateurs, fondsenwerving, het controleren en verwerken van alle uitgaande en inkomende facturen, voorbereiden van betalingen en het bijwerken van de administratie. En niet te vergeten: je zal ook wel eens gevraagd worden om te helpen bij het organiseren van onze toffe evenementen.

 

Lees meer

vrijwilligerswerk

Open sollicitatie

Heb jij skills of interesses die aansluiten bij één van onze lopende projecten? Ben jij een praktische denker of een rekenkundig wonder? Of misschien ben je wel creatief of visueel ingesteld en wil je je horizon verbreden. De kans is groot dat jij een set skills beschikt die je kunt inzetten voor LiveBuild Nederland of Kameroen.

 

Lees meer

vrijwilligerswerk

Communicatie Kanjer

Weet jij wat de doelgroep nodig heeft én zit je vol met creatieve ideeën om die doelgroep te bereiken? LiveBuild zoekt per direct een creatieve communicatie held voor ons Team Communicatie! We willen blijven vernieuwen en onze volgers op een positieve manier op de hoogte houden en verrassen, zodat ze zich verbonden blijven voelen met LiveBuild.

 

Lees meer