LiveBuild

Wij geloven dat iedereen de kracht heeft om het leven van zichzelf en anderen te verbeteren. Maar zonder een goede basis – zonder schoon drinkwater, zonder sanitaire voorzieningen en zonder te kunnen lezen en schrijven – is dit een bijna onmogelijke uitdaging.

 

En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Samen met dorpen bouwen we aan de voorzieningen die nodig zijn voor mensen om hun volledig potentieel te bereiken en benutten.

 

Maar we bouwen niet “zomaar” toiletten, pijpleidingen en lokalen. We bouwen vertrouwen op zodat dorpsbewoners zich volledig durven te committeren, aan ons en aan elkaar. We bouwen de lokale kennis op zodat de dorpen weten hoe hun voorzieningen werken. We bouwen aan de capaciteiten van alle inwoners zodat de dorpen zelf hun voorzieningen kunnen onderhouden. En we ondersteunen dorpen om zich zo te organiseren dat zij hun voorzieningen volkomen onafhankelijk en zelfstandig kunnen beheren.

 

Ons ultieme doel? Dat de dorpen ons niet meer nodig hebben. Dat de dorpsbewoners kunnen voorzien in hun eigen basisbehoeften, zodat ook zij hun volle kracht kunnen benutten om het leven van zichzelf en dat van anderen te verbeteren.