Koffie

  Koffie van LiveBuild

Met Koffie van LiveBuild beogen we in Kameroen de koffieketen te versterken en op te bouwen. De koffieverkoop in Nederland is een middel om dat doel te bereiken.

 

LiveBuild gelooft dat iedereen zijn of haar talent kan inzetten om het leven van zichzelf en dat van anderen te verbeteren. Mensen werkzaam in de koffiesector in Kameroen benutten elke dag dat talent. Samen met hen willen we de lokale koffiesector en economie verder ontwikkelen. Op deze manier creëren we meer werkgelegenheid, kansen voor ondernemers en verbeteren werk- en leefomstandigheden.

 

Koffieverdeler in Kameroen

 

KOFFIE VAN LIVEBUILD 

Koffie van LiveBuild is een Single Origin 100% Arabica. De koffie komt uit één en hetzelfde gebied, namelijk Kumbo in Kameroen, en rijpt op 1700 tot 2000 meter hoogte. We verpakken het voor je per 250 of 1000 gram. De koffie wordt gebrand door het Koffielab op de Lijnmarkt in Utrecht.

 

 

Koffie op Mysteryland

 

KOFFIE van LiveBuild BLOGs 

Van bes tot boot en van boot tot bakkie

Het verhaal van Pa Maimo – manager Bafcoop

Koffie bij Performics!

Koffie bij Petit Café Rabarber!

Verhaal over onze Brander

Oogstfeest koffie van LiveBuild 2015

Ondernemen met koffie

Onze koffie op Mysteryland

Met koffie bouwen aan de lokale economie

Een sterke koffiesector in Kameroen

 

Alle blogs

 

Vragen of ideeën? Koffie van LiveBuild op je werk? Of op zoek naar koffie op je festival of evenement? Mail naar koffie@livebuild.org, bel met Tim, 0624503305 of kom op visite voor een kopje koffie!